Over ons

Over ons

The Maintenance Company

Wij zijn The Maintenance Company. Een technisch beheer- en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in repeterende, planmatige en eenvoudig uit te voeren werkzaamheden.

Wij doen er alles aan om uw lichte service- en technische onderhoudswerkzaamheden zo prettig en efficiënt mogelijk op een structurele basis uit handen te nemen: transparant, flexibel en klantgericht. Zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft en ook nog eens op uw kosten bespaart.

The Maintenance Company heeft een landelijk dekkend netwerk van omgevingsbewuste en gekwalificeerde technisch medewerkers en is dus altijd dicht bij u in de buurt.

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers: vastgoedeigenaren, technisch- en facilitair dienstverleners, kantoren, hotels en evenementenlocaties, retail, zorg, onderwijsinstellingen, vervoersbedrijven en mediabedrijven.

Onze dienstverlening voldoet aan de normen van VCA* en ISO14001.

Wat doen we precies?

Vanuit de trend dat klantbeleving steeds belangrijker wordt, verstoringen kunnen voor negatieve klantbeleving zorgen, is er behoefte aan representatieve technische medewerkers die hier rekening mee houden.

Ook de vraag naar efficiency neemt toe: lichte  service- en technische onderhoudswerkzaamheden zijn moeilijk structureel inzichtelijk uit te voeren, er is behoefte aan klusteren en bundelen van deze werkzaamheden.

Daarnaast blijft de vraag naar kostenreductie.  Dure gespecialiseerde monteurs worden onnodig ingeschakeld voor lichte werkzaamheden. Er is behoefte aan differentiatie van werkzaamheden voor diversificatie van kosten.

En vanuit deze marktontwikkeling is The Maintenance Company ontstaan: wij verbeteren de efficiency én de kwaliteit van uw lichte service- en onderhoudswerkzaamheden.

Hoe doen we dat?

Medewerkers. Onze medewerkers excelleren in vakbekwame uitvoering. Zij beperken de overlast tot een minimum. Zij zijn representatief, communicatief en service gericht. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en hebben een opleiding NEN 3140 afgerond. Daarnaast hebben zij via onze interne opleiding de fijne kneepjes geleerd over wat klantvriendelijkheid is en hoe hiernaar te handelen op de werkvloer.

Innovatieve ICT oplossingen. Het verbeteren van de efficiency én de kwaliteit van uw lichte service- en onderhoudswerkzaamheden realiseren wij door het optimaliseren van het gehele service- en onderhoudsproces. Via innovatieve ICT toepassingen maken wij uw processen volledig efficiënt en inzichtelijk. Applicaties waarop u uw werkzaamheden kunt aanmelden, bundelen en prioriteren.

 

Onze diensten

  • Building Services
  • Outdoor Services
  • Field Services

We make your day.

Onze relaties besparen in korte tijd minstens 10% op hun kosten, terwijl de kwaliteit van de werkzaamheden verbetert. Geïnspireerd? Dan praten we binnenkort graag over uw persoonlijke case.

Belt u met Nico van Meijel, directeur van The Maintenance Company om een afspraak te maken, M. 06 53 48 87 33, of mail hem uw vraag via E. nico@themaintenancecompany.nl.