Nieuws

Aan de slag voor ATAG! 28/07/2021

Aan de slag voor ATAG!

Sinds enige tijd werken wij ook voor ATAG en daar zijn we trots op! Al 70 jaar lang toont ATAG haar passie voor koken in de vorm van kwalitatieve keukenapparatuur. En het kan geen toeval zijn dat ze bij ons uit zijn gekomen voor de montage van hun apparatuur. Wij delen namelijk die zelfde passie voor kwaliteit. Het koken laten we liever aan anderen over, maar genieten van eten kunnen wij dan weer als geen ander! 😉

Safety first op het hoofdkantoor van ADG Dienstengroep 21/07/2021

Safety first op het hoofdkantoor van ADG Dienstengroep

Bij de ADG Dienstengroep staat veiligheid van medewerkers en bezoekers voorop. Daarom hebben we recentelijk het hoofdkantoor van de ADG Dienstengroep voorzien van brandblussers, een AED en een evacuatiestoel. Een mooie klus waar we trots op zijn! 
 
Wist je dat we jou ook van dienst kunnen zijn met dit soort montageklussen? Maar ook voor licht technisch onderhoud aan apparaten, systemen en installaties en het verhelpen van storingen ben je bij ons aan het juiste adres! 

Dé oplossing voor het tekort aan technisch personeel! 23/06/2021

Dé oplossing voor het tekort aan technisch personeel!

Zoals je wellicht wel weet, is er een fors tekort aan technisch personeel. Door de vergrijzing in de techniek en de sterk toenemende vraag door de komende energie transitie en woningbouw, staat er veel spanning op de markt.

Daarnaast is er ook bijna geen nieuwe instroom van jongeren in de techniek. Maar wij zouden The Maintenace Company niet zijn, als wij niet op zoek zouden gaan naar een oplossing voor dit probleem! Het tekort maakt dat we creatief moeten denken en business modellen anders moeten inregelen. In deze whitepaper leggen wij graag aan je uit hoe wij direct het tekort aan technisch personeel kunnen oplossen! 

Kijkje achter de schermen, part 2 13/04/2021

Kijkje achter de schermen, part 2

Wéér een kijkje bij ons achter de schermen... Hebben we je nieuwsgierigheid inmiddels gewekt? 😜

Lees meer >

Just another day at the office 09/04/2021

Just another day at the office

Just another day at the office. Nouja, niet helemaal: dit is namelijk ons nieuwe kantoor! 🎉

Kijkje achter de schermen 07/04/2021

Kijkje achter de schermen

Ook vandaag weer een sneak preview van iets waar we je binnenkort meer over kunnen vertellen... En ja, je mag weer één keer raden! 😀

Je mag één keer raden wat wij hier aan het doen zijn... 06/04/2021

Je mag één keer raden wat wij hier aan het doen zijn...

Binnenkort laten we je meer zien van deze én andere gave ontwikkelingen achter de schermen van ons mooie bedrijf. Wordt vervolgd!