Nieuws

Wij zijn The Maintenance Company. Wij zijn oplossers. 12/05/2023

Wij zijn The Maintenance Company. Wij zijn oplossers.

Vanaf onze werkplek op wielen ontzorgen we al onze klanten. Van montage tot onderhoud en het verhelpen van storingen. We zijn technische allrounders die altijd een stapje extra zetten. Inzetbaar voor licht tot specialistisch technisch werk. Wij zien geen problemen, eerder uitdagingen. We werken flexibel en zelfstandig. Iedereen krijgt de kans zichzelf te ontwikkelen, en we kijken samen naar een persoonlijk ontwikkelplan en doorgroeimogelijkheden.

De ‘fun’ factor is altijd aanwezig. We denken mee en steken onze handen uit de mouwen. We verbinden, vernieuwen en lossen op. Hard werken, elke dag plezier hebben en beter worden in je werk.

The Maintenance Company, klaar voor morgen. 👊

Wil je ook onderdeel zijn van het leukste onderhoudsbedrijf van Nederland? Is jouw carrière ook aan 'onderhoud' toe?

Teamdag met alle medewerkers 05/09/2022

Teamdag met alle medewerkers

Hard werken, elke dag een stapje beter doen en plezier hebben, dat is echt ons motto. Op deze manier zijn we 'klaar voor morgen'.
Afgelopen vrijdag hadden we een teamdag met alle medewerkers, op een geweldige locatie: de Veluwe. 🥳

De agenda: Toolbox meeting, terugkoppeling MTO, teambuilding activiteiten en een heerlijke barbecue. Daarnaast hebben we besproken hoe we naar die ‘9’ kunnen gaan. Daar gaan we voor 🥇 !

Zie hieronder een korte impressie.

Op weg naar tevreden klanten 19/04/2022

Op weg naar tevreden klanten

Een trailer volgeladen met allround technici? Daar zeggen we geen ‘nee’ tegen, want we krijgen steeds meer opdrachtgevers en breiden ons team continu uit. Vaak hebben onze opdrachtgevers acute problemen, waardoor hun eigen technische dienst op zeer korte termijn moet worden versterkt. Het is een super leuke uitdaging om zo’n klus te klaren. Dat doen we met elkaar. Met onze hardwerkende allrounders die we natuurlijk niet in een trailer stoppen. Zij zoeven door het hele land met hun ‘eigen’ state-of-the art ingerichte bussen. Op weg naar tevreden klanten.

Een kantoorbaan in een bus 04/04/2022

Een kantoorbaan in een bus

Ben je elektromonteur en wil je niet meer op de gekste uren werken? Bij The Maintenance Company werk je voornamelijk tijdens kantooruren, zodat je mee kunt eten met je gezin, energie hebt om een klus te doen na werktijd of te gaan sporten met vrienden. Je thuishaven is je goed ingerichte bus, waarmee je door het hele land crosst op weg naar onze tevreden opdrachtgevers. Je hebt dus de voordelen van een kantoorbaan en de vrijheid om lekker de weg op te gaan.

Samen met collega’s ben je het verlengstuk van de technische afdeling van een of meer van onze opdrachtgevers. Het is fijn dat je veel waardering krijgt van onze relaties, maar ook van je collega’s. Je kunt echt op hen bouwen in goede en slechte tijden. Er wordt keihard gewerkt, maar ook een heleboel lol gemaakt. Het management heeft altijd de deur openstaan. En vier keer per jaar gaan jullie met de hele club wat leuks doen.

Aan de slag voor ATAG! 28/07/2021

Aan de slag voor ATAG!

Sinds enige tijd werken wij ook voor ATAG en daar zijn we trots op! Al 70 jaar lang toont ATAG haar passie voor koken in de vorm van kwalitatieve keukenapparatuur. En het kan geen toeval zijn dat ze bij ons uit zijn gekomen voor de montage van hun apparatuur. Wij delen namelijk die zelfde passie voor kwaliteit. Het koken laten we liever aan anderen over, maar genieten van eten kunnen wij dan weer als geen ander! 😉

Safety first op het hoofdkantoor van ADG Dienstengroep 21/07/2021

Safety first op het hoofdkantoor van ADG Dienstengroep

Bij de ADG Dienstengroep staat veiligheid van medewerkers en bezoekers voorop. Daarom hebben we recentelijk het hoofdkantoor van de ADG Dienstengroep voorzien van brandblussers, een AED en een evacuatiestoel. Een mooie klus waar we trots op zijn! 
 
Wist je dat we jou ook van dienst kunnen zijn met dit soort montageklussen? Maar ook voor licht technisch onderhoud aan apparaten, systemen en installaties en het verhelpen van storingen ben je bij ons aan het juiste adres! 

Dé oplossing voor het tekort aan technisch personeel! 23/06/2021

Dé oplossing voor het tekort aan technisch personeel!

Zoals je wellicht wel weet, is er een fors tekort aan technisch personeel. Door de vergrijzing in de techniek en de sterk toenemende vraag door de komende energie transitie en woningbouw, staat er veel spanning op de markt.

Daarnaast is er ook bijna geen nieuwe instroom van jongeren in de techniek. Maar wij zouden The Maintenace Company niet zijn, als wij niet op zoek zouden gaan naar een oplossing voor dit probleem! Het tekort maakt dat we creatief moeten denken en business modellen anders moeten inregelen. In deze whitepaper leggen wij graag aan je uit hoe wij direct het tekort aan technisch personeel kunnen oplossen! 

Kijkje achter de schermen, part 2 13/04/2021

Kijkje achter de schermen, part 2

Wéér een kijkje bij ons achter de schermen... Hebben we je nieuwsgierigheid inmiddels gewekt? 😜

Lees meer >

Just another day at the office 09/04/2021

Just another day at the office

Just another day at the office. Nouja, niet helemaal: dit is namelijk ons nieuwe kantoor! 🎉

Kijkje achter de schermen 07/04/2021

Kijkje achter de schermen

Ook vandaag weer een sneak preview van iets waar we je binnenkort meer over kunnen vertellen... En ja, je mag weer één keer raden! 😀

Je mag één keer raden wat wij hier aan het doen zijn... 06/04/2021

Je mag één keer raden wat wij hier aan het doen zijn...

Binnenkort laten we je meer zien van deze én andere gave ontwikkelingen achter de schermen van ons mooie bedrijf. Wordt vervolgd!