The Maintenance Company

The Maintenance Company is een innovatieve, technische dienstverlener met een landelijk dekkend netwerk van technische allrounders. Zij helpen je met licht technisch onderhoud aan apparaten, systemen en installaties. Van montage tot onderhoud en het verhelpen van storingen.

Wij zijn sterk in de segmenten: koffie, water & vending, brandbeveiliging, beveiligingssystemen, toegangsdeuren en -systemen, sanitaire hygiëne, lift- en roltrap, koel- en oventechniek, printers en copiers en oplaadsystemen.

The Maintenance Company is een onderdeel van de ADG dienstengroep actief in het hart van de Nederlandse samenleving. Medewerkers van het oorspronkelijk Twentse familiebedrijf maken schoon, voeren de regie over de faciliteiten van klanten, verzorgen en verplegen mensen en steken als tijdelijke medewerkers de handen uit de mouwen. ADG dienstengroep is ook het bedrijf achter Asito, HEYDAY, In Person, Persoonality, Reparaad, Timing, TSN, YouBahn, Ziezodan en Zorgdienstengroep.

Vernieuwers

Wij zijn technische allrounders die licht service- en technisch onderhoud doen. Als je dit werk aan ons uitbesteedt, kun je je eigen technische medewerkers efficiënter inzetten voor complexe werkzaamheden. Om te zorgen dat de juiste man/vrouw aan een opdracht wordt gekoppeld, hebben we de competenties van ons team gedetailleerd in kaart gebracht. Via de door ons ontwikkelde app selecteren wij met één druk op de knop de technici die het beste geschikt zijn voor één of meer specifieke opdrachten. Je hebt dan 24/7 contact met een vakman, inzicht in de actuele status en uiteraard een heldere afspraak over de kosten.

Oplossers

Als je onze medewerkers leert kennen, zie je dat zij échte oplossers zijn. Zij excelleren in hun vak, zijn VCA gecertificeerd, hebben een opleiding NEN 3140 afgerond en zijn gedreven om goed werk af te leveren. The Maintenance Company denkt graag mee over je strategie. Via verschillende businessmodellen maken we een structurele oplossing voor je bedrijf zichtbaar. We laten zien hoe je met onze inzet efficiënter, goedkoper en beter kunt werken. Sommige bedrijven besluiten om hun complete technische dienst aan ons uit te besteden. Ook dat is mogelijk.

Verbinders

Onze technici verbinden zich sterk met onze opdrachtgevers en hun klanten. Wij weten dat de  kwaliteit en uitstraling van onze medewerkers van invloed zijn op de beleving van je bedrijf. Daarom besteden we extra aandacht aan selectie en training. Onze mensen zijn representatief, servicegericht en praten makkelijk op elk niveau. Zij weten wat er van hen wordt verwacht als visitekaartje van je bedrijf. We verbinden niet alleen mensen, maar ook opdrachten. Door te klusteren en te bundelen kunnen we sneller en efficiënter werken zonder aan kwaliteit in te boeten.

Een schone en veilige leefomgeving

Maintenance Company draagt bij aan een schone en veilige leefomgeving. Wij willen onze medewerkers veilig en gezond laten werken. Om onze visie kracht bij te zetten zijn wij gecertificeerd volgens de VCA*. Bovendien willen wij alle mogelijke nadelige milieueffecten herkennen, nauwkeurig onderzoeken en onze carbon footprint flink reduceren.

Of het nu gaat om service, onderhoud, monteren, installeren, inspectie of keuring. Wij zijn klaar voor morgen.

Opdrachtgevers