Over ons

Over ons

Wie zijn we?

The Maintenance Company is een technisch dienstverlener met een landelijk dekkend netwerk van gekwalificeerde technische medewerkers, gespecialiseerd in het efficiënt flexibiliseren van het technisch serviceapparaat van opdrachtgevers.

Wat doen we?

De laatste jaren is er een groeiend tekort aan technisch personeel ontstaan. Hierdoor ligt bij veel service organisaties de uitdaging om de kwaliteit van werkzaamheden te borgen in combinatie met beheersing van kosten.

Wat zien wij als oplossing?
Wij nemen uw lichte service- en technische onderhoudswerkzaamheden uit handen. Op deze manier kunt u uw huidige technische serviceapparaat veel efficiënter inzetten. Extra inkoop van ‘handen’ of inhuur van duur technisch personeel is niet nodig. Wij bieden een structurele oplossing gericht op kwaliteit en kostenbesparing.

Hoe doen we dat?

Flexibiliteit.
Een maximaal flexibel technische service apparaat. De lichte service- en technische onderhoudswerkzaamheden zijn moeilijk structureel inzichtelijk uit te voeren, daarom klusteren en bundelen wij deze werkzaamheden voor u. De brede en allround inzetbaarheid van onze medewerkers verbetert vervolgens de efficiency en kwaliteit. The Maintenance Company heeft een landelijk dekkend netwerk van gekwalificeerde technisch medewerkers en is dus altijd dicht bij u in de buurt.

Hospitality.
Onze medewerkers excelleren in vakbekwame uitvoering. Omdat wij ons goed realiseren dat de kwaliteit en de uitstraling van onze medewerkers van invloed is op de beleving van uw merk, besteden wij extra aandacht aan de selectie en training van onze medewerkers. Zij zijn representatief, communicatief en service gericht. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en hebben een opleiding NEN 3140 afgerond. Daarnaast hebben zij via onze interne opleiding de fijne kneepjes geleerd over wat klantvriendelijkheid is en hoe hiernaar te handelen op de werkvloer.

Kwaliteit. (Operational Excellence)
Excellente, vakbekwame uitvoering en totale ontzorging. Het verbeteren van de efficiency én de kwaliteit van uw lichte service- en onderhoudswerkzaamheden realiseren wij door het optimaliseren van het gehele service- en onderhoudsproces. Via innovatieve ICT toepassingen maken wij uw processen volledig efficiënt en inzichtelijk. Applicaties waarop u uw werkzaamheden kunt aanmelden, bundelen en prioriteren.

Onze diensten

  • Service & Onderhoud

  • Monteren & Installeren

  • Keuring & Inspectie

We make your day.

Onze opdrachtgevers besparen in korte tijd minstens 10% op hun kosten, terwijl de kwaliteit van de werkzaamheden verbetert. Geïnspireerd? Dan praten we binnenkort graag over uw persoonlijke case.

MVO

The Maintenance Company voelt zich verantwoordelijkheid dagelijks bij te dragen aan een schone en veilige leefomgeving. Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en oog voor het milieu spelen een grote rol voor nu en in de toekomst binnen het ondernemerschap van The Maintenance Company. Veiligheid en Milieu zijn de belangrijkste peilers in ons MVO beleid waaraan wij ons committeren in de beleidsverklaring Veiligheid en Milieu.

Veiligheid

Het ondernemingsbeleid van The Maintenance Company is mede gericht op een zo groot mogelijke veiligheid en een zo goed mogelijke bescherming van de gezondheid van onze medewerkers in relatie tot de werkzaamheden die zij voor ons verrichten. Persoonlijk letsel en-/of schade aan de gezondheid van mensen, alsook materiele- en milieuschade willen wij zo voorkomen. Om onze visie kracht bij te zetten kozen wij er voor te certificeren volgens de VCA*.

Milieu

Voor The Maintenance Company is het milieubelang gelijkwaardig aan economische, wettelijke en gezondheids-en veiligheidsbelangen van onze organisatie. Het productieproces, grond- en hulpstoffen, producten en vervoer van onze organisatie zijn dusdanig in gericht om alle mogelijke nadelige milieueffecten te herkennen, nauwkeurig te onderzoeken en te beperken. Dit proces van continue verbetering borgt The Maintenance Company middels het milieuzorgsysteem IS014001.