Werken bij The Maintenance Company

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures:

 

Allround service monteur (m/v)  fulltime

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING.
Wegens groei bij onze opdrachtgevers, zijn wij op zoek naar versterking van ons operationele team. Ben jij de technische-allrounder met goede communicatieve skills die wij zoeken?
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van (eenvoudige) technische werkzaamheden (preventief en correctief) aan elektro- en werktuigbouwkundige apparaten en installaties.

Je zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen en de werkzaamheden veilig en binnen de geldende wet- en regelgeving zijn uitgevoerd. Je ontvangt een (digitale) planning middels tablet en zorgt voor uitvoering van de planning. Je werkt zelfstandig vanuit een opgegeven planning op verschillende panden en locaties en zorgt dat de werkzaamheden conform opdracht worden uitgevoerd.
Je rapporteert rechtstreeks aan de regiomanager.
 

OVER ONS.
The Maintenance Company is een innovatieve, technische dienstverlener met een landelijk dekkend netwerk van technische allrounders. Wij helpen je met licht technisch onderhoud aan apparaten, systemen en installaties. Van montage tot onderhoud en het verhelpen van storingen.

Wij zijn sterk in de segmenten: koffie, water & vending, brandbeveiliging, beveiligingssystemen, toegangsdeuren en -systemen, sanitaire hygiëne, lift- en roltrap, koel- en oventechniek, printers en copiers en oplaadsystemen.

The Maintenance Company is een onderdeel van de ADG dienstengroep, actief in het hart van de Nederlandse samenleving.


VERANTWOORDELIJKHEDEN / TAKEN.

 • Montage en installatie van technische werkzaamheden.
 • Zorgt voor afhandeling van klachten en signaleert nieuwe mogelijkheden in werkzaamheden en meldt dit bij TMC.
 • Draagt verantwoordelijkheid voor een veilige werkplek bij de opdrachtgever en signaleert en rapporteert onveilige werksituaties.
 • Lost problemen adequaat en tijdelijk op, meldt problemen en zal in samenspraak met de servicedesk en/of opdrachtgever deze gericht oplossen.
 • Zorgt voor onderhoud aan gereedschappen en overige ter beschikking gestelde middelen als een goed huisvader, ruimt op en zorgt voor goede uitstraling naar opdrachtgever.
 • Rapporteert & signaleert aan servicedesk aangaande vernieuwing middelen.
 • Is steeds op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving betreffende uitvoering werkzaamheden en kan deze toepassen in het werk.
 • Communiceert met de servicedesk over planning en uitvoering van de werkzaamheden.
 • Meldt en registreert middels onze fieldserivce applicatie zowel de uren als het werk gereed en verbruikte materialen.
   

PROFIEL.
Je hebt een ondernemende persoonlijkheid. Je kan goed zelfstandig werken, bent flexibel ingesteld en kan omgaan met ad hoc situaties. Je beschikt over voldoende sociale vaardigheid om te werken bij een externe opdrachtgever: je werkt zeer klantgericht. Je beschikt over zowel mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid richting opdrachtgever. Je hebt een gepast en verzorgd voorkomen. Je werkt milieubewust en/of is bereid hierover meer te leren.
 

KENNIS, OPLEIDING EN ERVARING.

 • MBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van een B-VCA, geldige VOG en NEN 3140 is een pré of je bent bereid dit te behalen;
 • Kennis van (beperkt) deel van de wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid;
 • Je beschikt over aantoonbaar technisch inzicht;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Kennis van uitvoering werkzaamheden aan installaties en gebouwen;
 • Kennis van web applicaties en gebruik ICT tools (tablet en mobiele telefoon).
   

ARBEIDSVOORWAARDEN.
The Maintenance Company wil dat je goed op je plek zit en willen investeren in onze medewerkers. Ontwikkeling en opleiding zijn erg belangrijk voor ons en trainen wij via onze eigen ‘Maintenance Academy’.

De lijntjes zijn erg kort binnen onze organisatie en wij verzorgen 4 x per jaar een landelijke (borrel) meeting.
Onze organisatie heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket. Je ontvangt een marktconform salaris, bouwt bij ons pensioen en 26 vakantiedagen dagen per jaar op.
Daarnaast krijg je van ons een smartphone en een mooie servicewagen.
 

SOLLICITEREN.
Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan zie we graag jouw sollicitatie tegemoet. Deze kun je sturen naar hr@themaintenancecompany.nl.
Mocht je nog vragen hebben alvorens je wilt solliciteren, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze regiomanager Özkan Rassimoglu, hij is te bereiken op het telefoonnummer +31652 57 24 40 of op bovenstaand e-mailadres.
 

download de vacature